Prometna nesreća između Preloga i Cirkovljana

Između Preloga i Cirkovljana, 1. listopada u 20.15, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 375-DG, rođen 1978. godine iz Draškovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodio prometnoj situaciji te gustoći prometa tako da nije mogao pravovremeno zaustaviti vozilo, zbog čega je prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u pješaka, rođenog 1967. godine iz Cirkovljana i srušio ga na kolnik.

Između Preloga i Cirkovljana, 1. listopada u 20.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 375-DG, rođen 1978. godine iz Draškovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodio prometnoj situaciji te gustoći prometa tako da nije mogao pravovremeno zaustaviti vozilo, zbog čega je prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u pješaka, rođenog 1967. godine iz Cirkovljana i srušio ga na kolnik. Pješak se pod utjecajem alkohola u količini od 2,14 g/kg kretao desnom stranom kolnika u istom smjeru i nije bio osvijetljen ili označen reflektirajućim materijalom.

Vozilom hitne medicinske pomoći pješak je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica