Krađe u Čehovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/kradja.bicikl.jpg

U Čehovcu, 16. listopada u vremenu od 5 do 13.40 sati, iz ograđenog dvorišta ženske osobe, iz prostora ispred kuće, nepoznati počinitelj otuđio je nezaključani brdski bicikl vlasništvo maloljetnika rođenog 1994. godine iz Preloga. Materijalna šteta iznosi 2 589 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

Foto: Ilustracija  

U Čehovcu, 16. listopada u vremenu od 5 do 13.40 sati, iz ograđenog dvorišta ženske osobe, iz prostora ispred kuće, nepoznati počinitelj otuđio je nezaključani brdski bicikl vlasništvo maloljetnika rođenog 1994. godine iz Preloga. Materijalna šteta iznosi 2 589 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

Također  u Čehovcu, 16. listopada u vremenu od 6 do 15 sati, iz neograđenog dvorišta željezničkog stajališta, nepoznati počinitelj otuđio je nezaključani brdski bicikl koji je bio naslonjen na drvenu šupu, vlasništvo muškarca rođenog 1975. godine iz Čehovca. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 1 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica