Teške krađe u Čakovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_prozor3.jpg

U Čakovcu, u Mihovljanskoj ulici, u vremenu od 8. do 17. listopada, nepoznati počinitelj počinio je tešku krađu iz kuće vlasništvo ženske osobe rođene 1937. godine, tako da je sa stražnje strane u predjelu terase podesnim alatom nasilno otvorio grilje na prozoru, a potom i prozor, te je u prostorijama u unutrašnjosti kuće ispreturao stvari i otuđio zlatni nakit...

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, u Mihovljanskoj ulici, u vremenu od 8. do 17. listopada, nepoznati počinitelj počinio je tešku krađu iz kuće vlasništvo ženske osobe rođene 1937. godine, tako da je sa stražnje strane u predjelu terase podesnim alatom nasilno otvorio grilje na prozoru, a potom i prozor, te je u prostorijama u unutrašnjosti kuće ispreturao stvari i otuđio zlatni nakit, a iz muškog novčanika domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na pet tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Čakovcu, u dvorištu stambene zgrade u ulici Dr. Ivana Novaka, 15. listopada oko 20.50 sati, nepoznati počinitelj razbio je staklo na vratima automobila, vlasništvo muškarca rođenog 1949. godine, nakon čega je iz unutrašnjosti otuđio auto-radio kazetofon. Materijalna šteta iznosi 900 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica