Kretanje uz Željeznički kolodvor

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/zeljez_kolodvor.jpg

Službenici Policijske postaje Čakovec, od početka školske godine provode mjere za sigurnije kretanje osoba na području Željezničkog kolodvora u Čakovcu, kao i u blizini pruga na području grada Čakovca. Dosadašnjim provedenim mjerama značajno je smanjen broj osoba koje se na nepropisan način kreću po pruzi, no i dalje se bilježe slučajevi neodgovornog ponašanja, prije svega učenika pri dolasku ili povratku iz škole.

Foto: Ilustracija

Službenici Policijske postaje Čakovec, od početka školske godine provode mjere za sigurnije kretanje osoba na području Željezničkog kolodvora u Čakovcu, kao i u blizini pruga na području grada Čakovca.

Dosadašnjim provedenim mjerama značajno je smanjen broj osoba koje se na nepropisan način kreću po pruzi, no i dalje se bilježe slučajevi neodgovornog ponašanja, prije svega učenika pri dolasku ili povratku iz škole.

U narednom razdoblju policijski službenici će, po zaticanju učenika koji se nepropisno kreću po pruzi, pismenim putem izvješćivati njihove roditelje kako bi se i oni odgojnim mjerama uključili u povećanje sigurnosti svoje djece pri kretanju u školu i iz škole.



Stranica