Djeca iz vrtića "Mrav" u PU međimurskoj

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/dejca_Mrav1.jpg

U posjet PU međimurskoj stiglo je četrdeset mališana dječjeg vrtića "Mrav". Dočekala ih je policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Čakovec i povela ih na razgledavanje prostorija Policijske uprave.U prizemlju zgrade u Odsjeku za upravne poslove djeca su saznala što je osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola, registracija vozila.

Foto: PU međimurska  

U posjet PU međimurskoj stiglo je četrdeset mališana dječjeg vrtića "Mrav". Dočekala ih je policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Čakovec i povela ih na razgledavanje prostorija Policijske uprave.U prizemlju zgrade u Odsjeku za upravne poslove djeca su saznala što je osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola, registracija vozila. Za trajno prisjećanje na posjet PU međimurske svako dijete dobilo je "Uspomenu na posjet PU međimurskoj" s otiskom svog prstića.

 

Djeca su razgledala prostorije Postaje prometne policije Čakovec te sportsku dvoranu gdje ih je voditelj poveo na kratku tjelovježbu, što su djeca spremno prihvatila. U dvorani je službeni pas „Boss“, uz veliko oduševljenje djece, pokazao što sve zna i može. U dvorištu zgrade djeca su s velikim zanimanjem razgledala službene motocikle .

Na kraju druženja podijeljen im je prikladni promidžbeni materijal.

 



Stranica