Brojne teške krađe u Čakovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/staklena_vrata2-.jpg

U Ulici Ivana Sokača u Čakovcu 28. listopada nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz obiteljske kuće vlasništvo muške osobe rođ. 1954. godine iz Čakovca. Tešku krađu izvršio je tako što je uporabom podesnog alata razbio staklo na vratima, ušao u unutrašnjost odakle je otuđio manji iznos domaćeg novca, razni alat i dokumente.

Foto: Ilustracija 

U Ulici Ivana Sokača u Čakovcu 28. listopada nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz obiteljske kuće vlasništvo muške osobe rođ. 1954. godine iz Čakovca. Tešku krađu izvršio je tako što je uporabom podesnog alata razbio staklo na vratima, ušao u unutrašnjost odakle je otuđio manji iznos domaćeg novca, razni alat i dokumente. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 500 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Ulici Tomaša Goričanca u Čakovcu 28./29. listopada nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz obiteljske kuće vlasništvo muške osobe rođ. 1950. godine iz Strelca. Tešku krađu izvršio je tako što je uporabom podesnog alata nasilno otvorio prozor, ušao u unutrašnjost odakle je otuđio jedan brončani kip. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 500 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Ulici Valenta Morandinija u Čakovcu 28. listopada nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz aparata za naplaćivanje usluga korištenja gradskog WC-a na način da je upotrebom podesnog alata nasilno otvorio vrata aparata te iz drvene kutije otuđio oko 400 kuna. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 400 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Ulici Ivana pl. Zajca u Čakovcu Čakovcu 28./29. listopada nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kioska vlasništvo pekare "Junior" iz Čakovca. Tešku krađu izvršio je tako što je uporabom podesnog predmeta nasilno napinjanjem otvorio prozor na kiosku, ušao u unutrašnjost kioska odakle je otuđio oko 300 kuna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 350 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Parku Rudolfa Kropeka u Čakovcu 30. listopada nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz cvjećarnice "Tamara" vlasništvo ženske osobe rođ. 1953. godine iz Čakovca. Tešku krađu izvršio je tako što je uporabom podesnog alata nasilno napinjanjem otvorio ulazna vrata cvjećarnice i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio jedno prijenosno računalo. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 4 500 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Ulici Valenta Morandinija u Čakovcu 30. listopada, oko 9.30 sati na prostoru tržnice nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu na način da je s leđa prišao ženskoj osobi rođ. 1965. godine iz Strahoninca i iz džepa jakne otuđio novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti i bankomat kartice oštećene ženske osobe te bankomat kartica vlasništvo muške osobe rođ. 1969. godine iz Vučetinca. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 300 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica