Pribislavec - ozlijeđena pješakinja

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/pjesak02112010.jpg

U Pribislavcu, na kolniku Industrijske ulice, 2. studenog oko 7.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješak-djevojčica rođena 2001. godine iz Pribislavca, započela prelaziti kolnik, a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u nju udario lijevim bočnim dijelom osobni automobil registarske oznake ČK 531-CM, vlasništvo Doma zdravlja Čakovec, s kojim je upravljao vozač rođen 1984. godine iz Pretetinca, u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije.

Foto: PU međimurska  

U Pribislavcu, na kolniku Industrijske ulice, 2. studenog oko 7.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješak-djevojčica rođena 2001. godine iz Pribislavca, započela prelaziti kolnik, a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u nju udario lijevim bočnim dijelom osobni automobil registarske oznake ČK 531-CM, vlasništvo Doma zdravlja Čakovec, s kojim je upravljao vozač rođen 1984. godine iz Pretetinca, u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije. Uslijed udara vozilo je sišlo izvan kolnika i prednjim desnim bočnim dijelom udarilo u betonsko-žičanu ogradu vlasništvo muškarca rođenog 1964. godine iz Čakovca.

Djevojčica je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede pa je zadržana na liječenju.

O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće ODO-u Čakovec, a protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela "izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.



Stranica