Teška krađa kod čakovečke tržnice

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je maloljetnik rođen 1996. godine iz Pribislavca, u Čakovcu, u Ulici Valenta Morandinija, kod gradske tržnice, 3. studenog oko 18.30 sati, s leđa na biciklu prišao ženskoj osobi rođenoj 1928. godine iz Čakovca te joj iz ruke istrgnuo torbu u kojoj se nalazio novčanik sa 340 kuna i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je maloljetnik rođen 1996. godine iz Pribislavca, u Čakovcu, u Ulici Valenta Morandinija, kod gradske tržnice, 3. studenog oko 18.30 sati, s leđa na biciklu prišao ženskoj osobi rođenoj 1928. godine iz Čakovca te joj iz ruke istrgnuo torbu u kojoj se nalazio novčanik sa 340 kuna i udaljio se u nepoznatom pravcu. Nekoliko metara dalje na cesti oštećena je pronašla odbačenu torbu bez novčanika. Naknadno joj je pristupio nepoznati građanin koji je pronašao i vratio joj novčanik iz kojeg je nedostajalo 140 kuna.

Od maloljetnika su djelatnici policije oduzeli 126 kuna te ih vratili oštećenoj, a protiv maloljetnog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u za mladež Čakovec. 



Stranica