Teška tjelesna ozljeda u Čakovcu i Donjem Hrašćanu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Nasilje/nasilnik_udara_sakom.jpg

U Čakovcu, Dr. Ivana Novaka, 6. studenog oko 3 sata, na terasi ugostiteljskog objekta "Guru" nepoznati muškarac fizički je napao muškarca rođenog 1986. godine iz Novog Sela Rok tako da ga je zatvorenom šakom udario u predjelu brade. Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec, utvrđeno je da je oštećeni zadobio tešku tjelesnu ozljedu u vidu prijeloma donje čeljusti pa je zadržan na liječenju.

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, Dr. Ivana Novaka, 6. studenog oko 3 sata, na terasi ugostiteljskog objekta "Guru" nepoznati muškarac fizički je napao muškarca rođenog 1986. godine iz Novog Sela Rok tako da ga je zatvorenom šakom udario u predjelu brade. Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec, utvrđeno je da je oštećeni zadobio tešku tjelesnu ozljedu u vidu prijeloma donje čeljusti pa je zadržan na liječenju. Počinitelj bi bio muškarac starosti oko 20 godina, visine oko 175 cm, srednje građe, kratko ošišan sa frizurom nalik na "irokezu", obučen u bijelu košulju. Za počiniteljem se traga te protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Donjem Hrašćanu, ispred Doma kultura, 6. studenog oko 22 sata, javni red i mir narušavali su muškarci rođeni 1987. godine iz Hodošana, 1988. godine i 1969. godine iz Donjeg Hraščana, tako da su se posvađali i fizički obračunavali. U tučnjavi je muškarac rođen 1988. godine zatvorenom šakom udario u glavu muškarca rođenog 1969. godine te mu je nanio teške tjelesne ozljede koje su okvalificirane u Županijskoj bolnici u Čakovcu. Po završetku kriminalističkih istraživanja slijedi kvalifikacija i nadopuna događaja.



Stranica