Prometna nesreća na cesti Vratišinec - Peklenica

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/prometna_08112010-.jpg

Na kolniku županijske ceste Vratišinec-Peklenica, 8. studenog oko 16 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registracijskih oznaka ČK 141-DH, rođena 1970. godine iz Križovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste, zbog čega je izlaskom iz desnog zavoja izgubila nadzor nad upravljanjem vozilom tako da je vozilom prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i udarila prednjim lijevim dijelom u prednji lijevi dio teretnog automobila...

Foto: PU međimurska

Na kolniku županijske ceste Vratišinec-Peklenica, 8. studenog oko 16 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registracijskih oznaka ČK 141-DH, rođena 1970. godine iz Križovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste, zbog čega je izlaskom iz desnog zavoja izgubila nadzor nad upravljanjem vozilom tako da je vozilom prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i udarila prednjim lijevim dijelom u prednji lijevi dio teretnog automobila registracijskih oznaka ČK 751-DC, vlasništvo poduzeća "Pokrivač-graditeljstvo" iz Krištanovca, kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1989. godine iz Zasadbrega.

Na mjestu prometne nesreće izašli su pripadnici JVP Čakovec koji su iz vozila izvukli vozačicu i putnicu rođenu 1990. godine iz Križovca, koje su vozilom hitne medicinske pomoći prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je putnica zadobila teške tjelesne ozljede, a vozačica lake tjelesne ozljede, zbog kojih su zadržane na liječenju.

Protiv vozačice slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica