Krađa drva

U prostorije Policijske postaje Mursko Središće, 19. siječnja, pristupila je ženska osoba iz mjesta Odranci u Republici Sloveniji i prijavila krađu drva. Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je u šumi zvanoj "Sisek", u visini naselja Sveti Martin na Muri, u blizini granične crte, u razdoblju od 1. siječnja prošle do 11. siječnja ove godine, nepoznati počinitelj porušio i otuđio 11 stabala brijesta i dva stabla johe, ukupne drvne mase 6,25 m3, vlasništvo ženske osobe rođene 1956. godine iz mjesta Odranci u Republici Sloveniji.

U prostorije Policijske postaje Mursko Središće, 19. siječnja, pristupila je ženska osoba iz mjesta Odranci u Republici Sloveniji i prijavila krađu drva.

Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je u šumi zvanoj "Sisek", u visini naselja Sveti Martin na Muri, u blizini granične crte, u razdoblju od 1. siječnja prošle do 11. siječnja ove godine, nepoznati počinitelj porušio i otuđio 11 stabala brijesta i dva stabla johe, ukupne drvne mase 6,25 m3, vlasništvo ženske osobe rođene 1956. godine iz mjesta Odranci u Republici Sloveniji.

Materijalna šteta iznosi 2 515,03 kune, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica