Teške krađe u Domašincu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/prozor5.jpg

U Domašincu, u Ulici Katarine Zrinske, 19./20. siječnja od 9 do 18.30 sati, nepoznati počinitelj podesnim predmetom nasilno je otvorio prozor kupaone i ušao u kuću muškarca rođenog 1964. godine, u kojoj je ispreturao stvari te otuđio dva dalekozora i veću količinu slatkiša. Materijalna šteta procjenjuje se na dvije tisuće kuna, dok će se stvarna utvrditi naknadno.

Foto: Ilustracija 

U Domašincu, u Ulici Katarine Zrinske, 19./20. siječnja od 9 do 18.30 sati, nepoznati počinitelj podesnim predmetom nasilno je otvorio prozor kupaone i ušao u kuću muškarca rođenog 1964. godine, u kojoj je ispreturao stvari te otuđio dva dalekozora i veću količinu slatkiša. Materijalna šteta procjenjuje se na dvije tisuće kuna, dok će se stvarna utvrditi naknadno. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Glavnoj ulici, u razdoblju od 16. do 20. siječnja, nepoznati počinitelj podesnim predmetom pokušao je otvoriti vrata obiteljske kuće vlasništvo ženske osobe rođene 1949. godine, u čemu nije uspio. Nakon toga popeo se na balkon kuće, gdje je podesnim predmetom nasilno otvorio balkonska vrata, ušao u unutrašnjost te u svim prostorijama ispreturao stvari, dok je iz podrumske prostorije otuđio motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na 1 500 kuna, dok će se stvarna utvrditi naknadno. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica