Teška krađa iz kladionice

U Čakovcu, u Ulici Kralja Tomislava, 23. siječnja u 19.56 sati, nepoznati počinitelj ušao je u sportsku kladionicu, vlasništvo poduzeća "Germania sport" iz Zagreba te prišao uposlenici i zatražio da otvori vrata kroz koja se ulazi iza pulta. Nakon što je uposlenica odbila otključati vrata, počinitelj je preskočio staklenu pregradu i ušao u prostor u kojem se nalazila uposlenica. Otvorio je ladicu iz koje je uzeo manju količinu domaćeg novca u raznim apoenima. Nakon događaja počinitelj se sa novcem udaljio iz kladionice u pravcu ulice Josipa bana Jelačića.  

U Čakovcu, u Ulici Kralja Tomislava, 23. siječnja u 19.56 sati, nepoznati počinitelj ušao je u sportsku kladionicu, vlasništvo poduzeća "Germania sport" iz Zagreba te prišao uposlenici i zatražio da otvori vrata kroz koja se ulazi iza pulta. Nakon što je uposlenica odbila otključati vrata, počinitelj je preskočio staklenu pregradu i ušao u prostor u kojem se nalazila uposlenica. Otvorio je ladicu iz koje je uzeo manju količinu domaćeg novca u raznim apoenima. Nakon događaja počinitelj se sa novcem udaljio iz kladionice u pravcu ulice Josipa bana Jelačića.

Počinitelj bi bio muškarac visine oko 185 cm, mršave građe, obučen u kombinezon plave boje sa kapuljačom, na licu je imao skijašku masku sa prorezima za oči, na rukama žute gumene rukavice a na nogama bijele patike. Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće kuna

Za počiniteljem se intenzivno traga te protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica