Stradali biciklisti u Murskom Središću i Strelcu

U Murskom Središću, na kolniku odvojka Ulice Rade Končara, 24. siječnja oko 13.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registracijske oznake ČK 923-DN, rođen 1988. godine iz Hlapičine, pod utjecajem alkohola u količini od 1,13 g/kg, vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i udario biciklistu rođenog 1921. godine iz Peklenice. Uslijed udara biciklist je oboren na kolnik te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede

U Murskom Središću, na kolniku odvojka Ulice Rade Končara, 24. siječnja oko 13.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registracijske oznake ČK 923-DN, rođen 1988. godine iz Hlapičine, pod utjecajem alkohola u količini od 1,13 g/kg, vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i udario biciklistu rođenog 1921. godine iz Peklenice. Uslijed udara biciklist je oboren na kolnik te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju. Protiv vozača automobila slijedi podnošenje kaznene prijave.

U Strelcu, 24. siječnja oko 7.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registracijske oznake BJ 2901-MV, rođena 1978. godine iz Kašljavca, brzinu kretanja vozila nije prilagodila stanju ceste i atmosferskim prilikama. Poradi toga je izgubila nadzor nad upravljanjem vozilom i automobilom udarila u biciklisticu rođenu 1978. godine iz Strelca. Uslijed udara biciklistica je oborena na cestovnu bankinu uz rub kolnika. Nakon prometne nesreće biciklistica je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije u teške, pa je zadržana na liječenju. Protiv vozačice automobila slijedi podnošenje optužnog prijedloga.



Stranica