Krađa u Lopatincu i Donjem Pustakovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto_policija.jpg

U Lopatincu, u Ulici Ive Lole Ribara, u razdoblju od 2. do 5. veljače, nepoznati počinitelj iz dvorišta vlasnika muškarca rođenog 1976. godine, otuđio je dva željezna utega za traktor težine oko 400 kg i ispušni lonac, rezervoar i osovinu sa amortizerima za osobno vozilo. 

Foto: Ilustracija 

U Lopatincu, u Ulici Ive Lole Ribara, u razdoblju od 2. do 5. veljače, nepoznati počinitelj iz dvorišta vlasnika muškarca rođenog 1976. godine, otuđio je dva željezna utega za traktor težine oko 400 kg i ispušni lonac, rezervoar i osovinu sa amortizerima za osobno vozilo. Materijalna šteta iznosi oko 3 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovec.

U Donjem Pustakovcu, 6. veljače od 7 do 8 sati nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju vlasnika kuće muškarca rođenog 1942. godine pa se kroz otvorena vrata podruma popeo na kat kuće i iz dnevnog boravka, iz novčanika, otuđio domaći novac. Materijalna šteta iznosi oko 1 550 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovec.



Stranica