Teška krađa u Donjem Kraljevcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/aparat-za-napitke2.jpg

Policijski službenici su u Palinovcu, 6. veljače oko 21 sat, zatekli skupinu maloljetnika sa kolačima i kavom, koji bi mogli potjecali iz izvršenja kaznenog djela. Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je 6. veljače od 18 do 21 sat, u Donjem Kraljevcu, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u skladište poduzeća "Pekare Cvek" vlasništvo istoimenog poduzeća iz Donjeg Kraljevca. Počinitelj je fizičkom snagom demontirao zid, a zatim iz skladišta otuđio veću količinu kolača. Popevši se na kat objekta fizičkom snagom otvorio je vrata kancelarije u kojoj je ispreturao stvari i otuđio mobilni telefon s pripadajućim punjačem i slušalicama

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici su u Palinovcu, 6. veljače oko 21 sat, zatekli skupinu maloljetnika sa kolačima i kavom, koji bi mogli potjecali iz izvršenja kaznenog djela.

Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je 6. veljače od 18 do 21 sat, u Donjem Kraljevcu, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u skladište poduzeća "Pekare Cvek" vlasništvo istoimenog poduzeća iz Donjeg Kraljevca. Počinitelj je fizičkom snagom demontirao zid, a zatim iz skladišta otuđio veću količinu kolača. Popevši se na kat objekta fizičkom snagom otvorio je vrata kancelarije u kojoj je ispreturao stvari i otuđio mobilni telefon s pripadajućim punjačem i slušalicama te neutvrđeni iznos kovanog novca. Nadalje je fizičkom snagom otvorio aparat za tople napitke vlasništvo poduzeća „BASTA“ iz Preloga iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu kovanog novca.

Zatečene maloljetne osobe dovedene su u prostorije Policijske postaje Prelog, gdje je utvrđeno da su maloljetnici rođeni 1994., 1997. i trojica rođeni 1996. godine, svi iz Piškorovca, počinili tešku krađu iz poduzeća "Pekare Cvek".      

Materijalna šteta procjenjuje se na 3 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u za mladež Čakovec.



Stranica