Krađa u Donjem Kraljevcu i u blizini Domašinca

U Donjem Kraljevcu, u Kolodvorskoj ulici, u razdoblju od 27. prosinca 2010. do 3. veljače, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju uposlenika i iz proizvodne hale poduzeća "Novi Feromont" otuđio aparat za zavarivanje. Materijalna šteta procjenjuje se na 25 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Donjem Kraljevcu, u Kolodvorskoj ulici, u razdoblju od 27. prosinca 2010. do 3. veljače, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju uposlenika i iz proizvodne hale poduzeća "Novi Feromont" otuđio aparat za zavarivanje. Materijalna šteta procjenjuje se na 25 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U polju zvanom "Vužinjar", kod Domašinca, u razdoblju od 10. siječnja do 8. veljače, nepoznati počinitelj kombajnom je s njive površine 1200m², vlasništvo muškarca rođenog 1955. godine iz Domašinca, ubrao kukuruz. Materijalna šteta procjenjuje se na 3 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica