Prometna nesreća između Brezja i Malog Mihaljevca

Na kolniku županijske ceste između Brezja i Malog Mihaljevca, 13. veljače oko 10.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registracijske oznake ČK 877-DJ, rođena 1984. godine iz malog Mihaljevca, pod utjecajem alkohola u količini od 1.26 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju na cesti. Zbog toga je u zanošenju vozilom sišla izvan kolnika i udarila u zemljanu kosinu cestovnog jarka.

Na kolniku županijske ceste između Brezja i Malog Mihaljevca, 13. veljače oko 10.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila registracijske oznake ČK 877-DJ, rođena 1984. godine iz malog Mihaljevca, pod utjecajem alkohola  u količini od 1.26 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju na cesti. Zbog toga je u zanošenju vozilom sišla izvan kolnika i udarila u zemljanu kosinu cestovnog jarka.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede pa je zadržana na liječenju.

O prometnoj nezgodi slijedi posebno izvješće ODO- u Čakovec.

 



Stranica