Četiri krađe tokom vikenda

U Čakovcu, u Ulici Kralja Tomislava, 11. veljače oko 10.25 sati, u drogeriji "BIPA" vlasništvo istoimenog poduzeća iz Zagreba, ženska osoba rođena 1979. godine iz Domašinca, iskoristila je odsutnost uposlenih i s polica otuđila četiri komada parfema. Pri izlasku iz drogerije zaustavili su je uposlenici i oduzeli joj parfeme te je zadržali do dolaska policije. Materijalna šteta procjenjuje se na 1 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Čakovcu, u Ulici Kralja Tomislava, 11. veljače oko 10.25 sati, u drogeriji "BIPA" vlasništvo istoimenog poduzeća iz Zagreba, ženska osoba rođena 1979. godine iz Domašinca, iskoristila je odsutnost uposlenih i s polica otuđila četiri komada parfema. Pri izlasku iz drogerije zaustavili su je uposlenici i oduzeli joj parfeme te je zadržali do dolaska policije. Materijalna šteta procjenjuje se na 1 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

Također u Čakovcu, u Ulici Travnik, 10./11. veljače od 10 do 10 sati, nepoznati počinitelj sa stepeništa zgrade otuđio je bicikl s dječjom sjedalicom vlasništvo muškarca rođenog 1975. godine iz Čakovca.  Materijalna šteta procjenjuje se na 1 350 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Nedelišću, na Trgu Republike, 9. veljače od 12 do 18 sati, nepoznati počinitelj otuđio je zaključani bicikl vlasništvo muškarca rođenog 1963. godine iz Nedelišća. Materijalna šteta na vratima procjenjuje se na 1 200 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Merhatovcu, u razdoblju od 10. do 12 veljače, iz nezaključane šupe muškarca rođenog 1968. godine iz Hodošana, nepoznati počinitelj, otuđio je motornu pilu i oko dvije 2 litre benzina. Materijalna šteta procjenjuje se na 800 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica