Provale u vikend kuće nedaleko Preloga

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_prozor_drv.baraka.jpg

U polju zvanom "Vudno", nedaleko Preloga, 13./14. ožujka od 17 do 9 sati, nepoznati počinitelj je iz nezaključane šupe vlasništvo muškarca rođenog 1956. godine iz Preloga, uzeo motiku sa kojom je pokušao nasilno otvoriti ulazna vrata vikend kuće, u čemu nije uspio. Potom je tjelesnom snagom nasilno otvorio grilje na prozoru i prozor vikend kuće...

Foto: Ilustracije

U polju zvanom "Vudno", nedaleko Preloga, 13./14. ožujka od 17 do 9 sati, nepoznati počinitelj je iz nezaključane šupe vlasništvo muškarca rođenog 1956. godine iz Preloga, uzeo motiku sa kojom je pokušao nasilno otvoriti ulazna  vrata vikend kuće, u čemu nije uspio. Potom je tjelesnom snagom nasilno otvorio  grilje na prozoru i prozor vikend kuće, gdje je iz unutrašnjosti  otuđio radio uređaj. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 200 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

 

U polju zvanom "Ferenčica“, nedaleko Preloga, u razdoblju od 11. do 14. ožujka, nepoznati počinitelj podesnim predmetom razbio je staklo na prozoru vikend kuće vlasništvo muškarca rođenog 1960. godine iz Donjeg Kraljevca, ušao u unutrašnjost gdje je ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica