Dvije teške krađe u Domašincu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/prozor5.jpg

U Domašincu, u Ulici braće Radić, u razdoblju od 16. do 23. ožujka, nepoznati počinitelj podesnim je predmetom na garažnim vratima, muškarca rođenog 1949. godine, načinio otvor i ušao u garažu odakle je otuđio jednu bakrenu špricu, aluminijske ljestve i neutvrđenu količinu raznog alata.

Foto: Ilustracija 

U Domašincu, u Ulici braće Radić, u razdoblju od 16. do 23. ožujka, nepoznati počinitelj podesnim je predmetom na garažnim vratima, muškarca rođenog 1949. godine, načinio otvor i ušao u garažu odakle je otuđio jednu bakrenu špricu, aluminijske ljestve i neutvrđenu količinu raznog alata. Potom se ljestvama popeo na krov gospodarskih objekta i podesnim predmetom nasilno otvorio prozor obiteljske kuće gdje je u unutrašnjosti ispreturao stvari. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 2 500 kuna, dok će se stvarna utvrditi naknadno. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

 
U istom naselju, u Ulici Vladimira Nazora, 22./23. ožujka od 19 do 6.55 sati, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu vlasništvo "TP Varaždin" iz Varaždina. Počinitelj se ljestvama popeo se do ventilacijskog otvora na zidu i tjelesnom snagom uklonio drvenu zaštitnu oblogu, ušao u unutrašnjost trgovine gdje je iz registar kase otuđio domaći novac, a iz prostora trgovine neutvrđenu količinu raznovrsnih cigareta, duhana, raznovrsne kave, čokolade i vina. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 5 000 kuna, dok će se stvarna utvrditi naknadno. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica