Opće opasna radnja

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/oznaka-MUP.jpg

Na cesti između Držimurca i Piškorovca, 26. ožujka oko 19.10 sati, policijski službenici Policijske postaje Prelog pri kontroli prometa pokušali su zaustaviti osobni automobil registracijske oznake ČK942-EK, međutim vozač se nije htio zaustaviti, već je povećao brzinu i nastavio kretanje u smjeru policijskog službenika. 

Foto: Ilustracija 

Na cesti između Držimurca i Piškorovca, 26. ožujka oko 19.10 sati, policijski službenici Policijske postaje Prelog pri kontroli prometa pokušali su zaustaviti osobni automobil registracijske oznake ČK942-EK, međutim vozač se nije htio zaustaviti, već je povećao brzinu i nastavio kretanje u smjeru policijskog službenika. Policijski službenik izmaknuo se u stranu, ali mu je vozilo prednjim desnim dijelom zakačilo svjetleću tablicu "Stop-policija" pa se uslijed udara tablica otkinula i razbila, a vozilo udaljilo.

Policijski službenici službenim vozilom krenuli za počiniteljem i vozilom koje je pronađeno u Piškorovcu, dok se vozač trčeći udaljio iz vozila. U vozilu su zatečeni muškarci rođeni 1982. i 1986. godine iz Piškorovca.

Radnje na otkrivanju počinitelja su u tijeku.

U događaju policijski službenik nije zadobio ozljede, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene ODO-u Čakovec, zbog osnovane sumnje da je počinili kazneno djelo "dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom".



Stranica