Pronađen i drugi leš u jezeru HE Donja Dubrava

Na akumulacionom jezeru HE "Donja Dubrava", oko 200 metara udaljeno od izletišta "Marina" Prelog, nasuprot hangara lokalnog aero kluba "Roda", u okviru organizirane potrage danas oko 8.20 sati dvojica članova nautičkog kluba "Labud" uočili su leš utopljenika. 

Na akumulacionom jezeru HE "Donja Dubrava", oko 200 metara udaljeno od izletišta "Marina" Prelog, nasuprot hangara lokalnog aero kluba "Roda", u okviru organizirane potrage danas oko 8.20 sati dvojica članova nautičkog kluba "Labud" uočili su leš utopljenika. Djelatnici Policijske postaje Prelog utopljenika su izvadili iz jezera te je tijekom očevida identifikacijom, od strane oca, utvrđeno da se radi o lešu muškarca rođenog 1978. godine iz Vrbanovca, a koji je nastradao na jezeru u subotu u večernjim satima. Nakon očevida leš je prevezen na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će biti obavljena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

U potragu su osim policijskih službenika Policijske postaje Prelog bili uključeni i policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, članovi različitih udruga, ukupno oko četrdesetak ljudi sa sedam plovila, a bilo je predviđeno i korištenje motornog zmaja.

Policijska uprava međimurska zahvaljuje građanima i udrugama koji su pružili pomoć u traganju za tijelom nastradalog muškarca. 



Stranica