Teška krađa u Kotoribi

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto_policija.jpg

U Kotoribi, u Ulici Kralja Tomislava, u razdoblju od 1. prosinca 2010. godine do 2. travnja, nepoznati počinitelj podesnim predmetom skinuo je metalni panel s ulaznih vratiju obiteljske kuće, vlasništvo muškarca rođenog 1943. godine, potom se kroz nastali otvor provukao u unutrašnjost kuće gdje je originalnim ključem, kojeg je pronašao u hodniku, otključao vrata hodnika i ušao u unutrašnjost kuće odakle je otuđio tri deke, peć na kruta goriva...

Foto: Ilustracija 

U Kotoribi, u Ulici Kralja Tomislava, u razdoblju od 1. prosinca 2010. godine do 2. travnja, nepoznati počinitelj podesnim predmetom skinuo je metalni panel s ulaznih vratiju obiteljske kuće, vlasništvo muškarca rođenog 1943. godine, potom se kroz nastali otvor provukao u unutrašnjost kuće gdje je originalnim ključem, kojeg je pronašao u hodniku, otključao vrata hodnika i ušao u unutrašnjost kuće odakle je otuđio tri deke, peć na kruta goriva, dva koaksijalna produžna kabla za antenu dužine 1 m, DVD uređaj i električnu grijalicu. Nakon toga počinitelj je podesnim predmetom otvorio vrata prostorija gospodarske zgrade iz kojih je otuđio kuhinjski mikser, plinsku bocu sa regulatorom pritiska, dvije prazne plinske boce i dvije sjekire za drva.                                                

Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 3 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica