Prometna nesreća u Zebanec Selu

U Zebanec Selu, 25. svibnja oko 18,35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila registracijskih oznaka ZG 424-FI, ženska osoba rođena 1946. godine iz Zebanec Sela, ostavila automobil u dvorištu kuće te nije poduzela sve mjere da vozilo samo ne krene sa mjesta gdje je parkirano, zbog čega je došlo do kretanja vozila unatrag na ulicu.

U Zebanec Selu, 25. svibnja oko 18,35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila registracijskih oznaka ZG 424-FI, ženska osoba rođena 1946. godine iz Zebanec Sela, ostavila automobil u dvorištu kuće te nije poduzela sve mjere da vozilo samo ne krene sa mjesta gdje je parkirano, zbog čega je došlo do kretanja vozila unatrag na ulicu. Zbog toga je u spomenuto vozilo udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala ženska osoba rođena 1971. godine iz Gornjeg Zebanca. Nakon udara osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka udarilo je u drvo.

Vozilom hitne medicinske pomoći Čakovec u Županijsku bolnicu Čakovec prevezana je vozačica osobnog automobila, gdje je utvrđeno da je zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv vozačice osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka slijedi podnošenje prekršajnog naloga.            



Stranica