Požar nedaleko Donjeg Mihaljevca

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Pozari/vatrogasci.jpg

U polju zvanom "Podlešće" nedaleko Donjeg Mihaljevca, 25. svibnja oko 18.30 sati, došlo je do požara u plastenicima vlasništvo poduzeća "Rasadnici Žižek" iz Svete Marije. Požar je izbio u plasteniku veličine 30 x 10 metara u kojem je izgorio dio drvenih kutija sa sadnicama oraha, veći dio tih kutija je nagorio, a izgorjele su i dvije trećine pokrovne folije plastenika. Potom se požar proširio na drugi plastenik dimenzije 40 x 10 metara u kojem je izgorio dio euro paleta i drvenih kutija, a izgorjela je i polovica pokrovne folije plastenika.

Foto: Ilustracija 

U polju zvanom "Podlešće" nedaleko Donjeg Mihaljevca, 25. svibnja oko 18.30 sati, došlo je do požara u plastenicima vlasništvo poduzeća "Rasadnici  Žižek" iz Svete Marije. Požar je izbio u plasteniku veličine 30 x 10 metara u kojem je izgorio dio drvenih kutija sa sadnicama oraha, veći dio tih kutija je nagorio, a izgorjele su i dvije trećine pokrovne folije plastenika. Potom se požar proširio na drugi plastenik dimenzije 40 x 10 metara u kojem je izgorio dio euro paleta i drvenih kutija, a izgorjela je i polovica pokrovne folije plastenika.

Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici DVD-a Sveta Marija, DVD Donji Mihaljevec i DVD Donja Dubrava.

Mjesto događaja je osigurano, a danas će se obaviti očevid u cilju utvrđivanja točnog uzroka požara, nakon čega slijedi nadopuna.



Stranica