Neovlaštena proizvodnja i prodaja droge

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Droga/Kanabis2.jpg

U Ivanovcu, u Ulici Josipa Broza, 31. svibnja u 18 sati, policijski službenici pristupili su provjeri identiteta za dvije muške osobe koje su se nalazile u parkiranom osobnom automobilu čakovečkih registracijskih oznaka. Prilikom postupanja policijskih službenika muškarac rođen 1983. godine iz Šenkovca dragovoljno je predao jedan PVC smotuljak unutar kojeg su se nalazila tri PVC smotuljka s zelenom biljnom materijom nalik na opojnu drogu marihuanu. 

Foto: Ilustracija 

U Ivanovcu, u Ulici Josipa Broza, 31. svibnja u 18 sati, policijski  službenici pristupili su provjeri identiteta za dvije muške osobe koje su se nalazile u parkiranom osobnom automobilu čakovečkih registracijskih oznaka. Prilikom postupanja policijskih službenika muškarac rođen 1983. godine iz Šenkovca dragovoljno je predao jedan PVC smotuljak unutar  kojeg su se nalazila tri PVC smotuljka s zelenom biljnom materijom nalik na opojnu drogu marihuanu. Vaganjem je utvrđeno da se radi o 9,4 grama biljne materije, a premilarnim testiranjem utvrđena je prisutnost THC-a. Protiv spomenutog muškarca slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu Čakovec.

 

U Nedelišću, u Ulici Vladimira Nazora, 30. svibnja u 22.30 sati, policijski službenici pristupili su provjeri identiteta za muškarca rođenog 1984. godine iz Nedelišća. Prilikom postupanja muškarac je na tlo bacio prozirni PVC smotuljak u kojem se nalazila zelena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu. Vaganjem je utvrđeno da se radi o 4,3 grama biljne materije, a premilarnim testiranjem utvrđena je prisutnost THC-a. U Nedelišću, u Ulici Đ. Đakovića, 31. svibnja, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, izvršena je pretraga stana i drugih prostorija, kojim se koristi muškarac rođen 1987. godine. Prije same pretrage muškarac je policijskim službenicima dragovoljno predao mješavinu duhana i zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine 4,1 grama i jedan zeleni cvjetni vrh opojne droge marihuane težine 0,5 grama. Kasnije u pretrazi je pronađen još jedan PVC smotuljak s zelenom biljnom materijom nalik na opojnu drogu marihuanu težine 0,5 grama. Protiv obojice počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu Čakovec.



Stranica