Prometna nesreća u Savskoj Vesi

U Savskoj Vesi, u Ulici Josipa Bajkovca, 5. lipnja oko 15.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, rođen 1989. godine iz Čakovca, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom pa je udario u zid kuće vlasništvo ženske osobe rođene 1938. godine, a potom u betonsku ogradu vlasništvo ženske osobe rođene 1942. godine, te u prometni znak vlasništvo "Županijske uprave za ceste" iz Čakovca. 

U Savskoj Vesi, u Ulici Josipa Bajkovca, 5. lipnja oko 15.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, rođen 1989. godine iz Čakovca, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom pa je udario u zid kuće vlasništvo ženske osobe rođene 1938. godine, a potom u betonsku ogradu vlasništvo ženske osobe rođene 1942. godine, te u prometni znak vlasništvo "Županijske uprave za ceste" iz Čakovca.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozač i putnik u osobnom automobilu. Vozaču su utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju, a putniku lake tjelesne ozljede.

Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Čakovec.



Stranica