Neovlaštena proizvodnja i prodaja droge

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Droga/Kanabis.jpg

Na međunarodni cestovni granični prijelaz Goričan I, 26.lipnja oko 11.45 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku, graničnoj kontroli sa osobnim vozilom mađarskih nacionalnih oznaka pristupio je državljanin Republike Mađarske rođen 1988. godine. U suradnji sa carinom izvršen je pregled vozila i osobe, te je prilikom postupanja muškarac dobrovoljno predao

Foto: Ilustracija

Na međunarodni cestovni granični prijelaz Goričan I, 26.lipnja oko 11.45 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku, graničnoj kontroli sa osobnim vozilom mađarskih nacionalnih oznaka pristupio je državljanin Republike Mađarske rođen 1988. godine. U suradnji sa carinom izvršen je pregled vozila i osobe, te je prilikom postupanja muškarac dobrovoljno predao jedan smotuljak alu-folije sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu, težine 1,5 grama. Preliminarnim testiranjem izazvana je pozitivna reakcija na prisustvo psihotropnih tvari.

Počinitelj je uhićen i preveden Prekršajnom sudu u Čakovcu, gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom.

 Na međunarodni cestovni granični prijelazu Goričan II, 26. lipnja oko 13.30 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku, graničnoj kontroli pristupio je državljanin Republike Mađarske rođen 1979. godine. U suradnji sa carinom izvršen je pregled osobe, te je u okopojasnoj torbici pronađena PVC vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu "kokain", ukupne težine 1,9 grama. Preliminarnim testiranjem izazvana je pozitivna reakcija na prisustvo psihotropnih tvari.

Počinitelj je uhićeni i priveden Prekršajnom sudu u Čakovcu, gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom.



Stranica