Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/biciklist_23042011.jpg

U Donjoj Dubravi, u Zagrebačkoj ulici, 1. srpnja oko 13.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 22-godišnjak iz Herešina, na ravnom djelu ceste započeo pretjecanje bicikla, bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, zbog čega je udario u bicikl kojim je upravljala i započelo skretanje u lijevo maloljetna djevojčica. 

Foto: Ilustracija 

U Donjoj Dubravi, u Zagrebačkoj ulici, 1. srpnja oko 13.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 22-godišnjak iz Herešina, na ravnom djelu ceste započeo  pretjecanje bicikla, bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, zbog čega je udario u bicikl kojim je upravljala i započelo skretanje u lijevo maloljetna djevojčica. Ozlijeđenoj djevojčici u Županijskoj bolnici Čakovec pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede, zbog kojih je zadržana na liječenju. Protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Na kolniku državne ceste između Čakovca i Štefanca, 29. lipnja oko 16.10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač bicikla, 31-godišnjak iz Donje Dubrave, krećući se biciklističkom stazom sišao biciklom van biciklističke staze zbog čega je izgubio ravnotežu, te se prevrnuo. U Županijskoj bolnici Čakovec vozaču bicikla pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica