Dvije provale u Strahonincu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_prozor3.jpg

U Strahonincu, u Čakovečkoj ulici, 5./6. srpnja od 23 do 7 sati, nepoznati počinitelj nasilno je pokušao otvoriti vrata ugostiteljskog objekta, u čemu nije uspio pa je odustao u dovršenja kaznenog djela. Materijalna šteta je više od tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Foto: Ilustracija

U Strahonincu, u Čakovečkoj ulici, 5./6. srpnja od 23 do 7 sati, nepoznati počinitelj nasilno je pokušao otvoriti vrata ugostiteljskog objekta, u čemu nije uspio pa je odustao u dovršenja kaznenog djela. Materijalna šteta je više od tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Također u Čakovečkoj ulici, 5./6. srpnja od 20.30 do 6.30 sati, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor na prostoriji nogometnog kluba, te ušao u unutrašnjost odakle je otuđio razna alkoholna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica