Dopuna informacije o teškoj krađi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u Donjem Pustakovcu, 18. srpnja od ponoći do 1.50 sati, četvorica muškaraca iz Piškorovca počinili tešku krađu s farme pilića, tako da su nasilno otvorili prozor farme pa su u unutrašnjosti pobili i otuđili oko 200 komada pilića brojlera, svaki težine od 2 do 2,5 kg.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u Donjem Pustakovcu, 18. srpnja od ponoći do 1.50 sati, četvorica muškaraca iz Piškorovca počinili tešku krađu s farme pilića, tako da su nasilno otvorili prozor farme pa su u unutrašnjosti pobili i otuđili oko 200 komada pilića brojlera, svaki težine od 2 do 2,5 kg. Po izvršenju kaznenog djela u okolici Držimurca uočeni su od strane policijske ophodnje, ali su se dali u bijeg ostavivši pri tome bicikle sa PVC vrećama u kojima su bili usmrćeni pilići. Ukupno su pronađena 62 usmrćena pilića (o događaju smo Vas izvijestili u jučerašnjem priopćenju).

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica