Teška krađa u Čakovcu i Gardinovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_vrata6.jpg

U Čakovcu, u Trnavskoj ulici, u razdoblju od 16. do 18. srpnja, nepoznati počinitelj je nasilno otvorio vrata električarske radionice poduzeća iz Čakovca, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio akumulator, plinsku lampu, aparat za lijepljenje plastike, ručnu bateriju i kartonsku kutiju sa raznim rezervnim elektromaterijalom.

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, u Trnavskoj ulici, u razdoblju od 16. do 18. srpnja,  nepoznati počinitelj je nasilno otvorio vrata električarske radionice poduzeća iz Čakovca, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio akumulator, plinsku lampu, aparat za lijepljenje plastike, ručnu bateriju i kartonsku kutiju sa raznim rezervnim elektromaterijalom. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Gardinovcu, 18. srpnja od 2 do 3 sati, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu privatnog poduzeća iz Varaždina, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata trgovine i ušao u unutrašnjost, ali ništa nije otuđio jer se uključio alarm. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica