Prometne nesreće u Čakovcu i Maloj Subotici

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/prometna23072011.jpg

U Čakovcu, na raskrižju Zagrebačke i Legensteinove ulice, 22. srpnja oko 5.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila varaždinskih reg. oznaka rođ. 1991. godine iz Svibovca Podravskog, ušao u raskrižje, a da nije propustio vozila s prednošću prolaza zbog čega je u prednji desni bočni dio udario osobni automobil čakovečkih reg. oznaka kojim je upravljala vozačica rođ. 1961. godine iz Gornjeg Kraljevca.

Foto: PU međimurska

U Čakovcu, na raskrižju Zagrebačke i Legensteinove ulice, 22. srpnja oko 5.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila varaždinskih reg. oznaka rođ. 1991. godine iz Svibovca Podravskog, ušao u raskrižje, a da nije propustio vozila s prednošću prolaza zbog čega je u prednji desni bočni dio udario osobni automobil čakovečkih reg. oznaka kojim je upravljala vozačica rođ. 1961. godine iz Gornjeg Kraljevca. Nakon prometne nesreće vozačica iz osobnog automobila čakovečkih reg. oznaka kao i putnice rođ. 1981. i 1963. godine iz Vratišinca su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su putnice iz vozila zadobile lake tjelesne ozljede, a vozačica teške tjelesne ozljede. Putnica iz osobnog automobila varaždinskih reg. oznaka rođ. 1995. godine iz Domašinca osobnim vozilom je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobila lake tjelesne ozljede. Svi ozlijeđeni su nakon liječničke obrade pušteni kućama. Protiv vozača osobnog automobila varaždinskih reg. oznaka rođ. 1991. godine iz Svibovca Podravskog slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, 23. srpnja oko 10.30 sati, na pristupnoj cesti kod restorana, kod kućnog broja 30 dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica bicikla rođ. 1930. godine iz Male Subotice uključivala u promet s nogostupa, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, pa je zbog toga prednjim kotačem bicikla udarila u prednji desni bočni dio osobnog automobila čakovečkih reg. oznaka u vlasništvu privatnog poduzeća iz Male Subotice kojim je upravljala vozačica rođ. 1992. godine iz Strelca. Uslijed udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozačice na kolnik pa je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je konstatirano da je zadobila tešku tjelesnu ozljedu pa je zadržana na liječenju. O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica