Provala u kafić u Miklavcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/jukebox.jpg

U Miklavcu je 27. srpnja u vremenu od 0.10 do 11 sati nepoznati počinitelj ili više njih provalio u caffe bar vlasništvo poduzeća iz Sivice. Nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom izbacio iz ležišta prozorsko krilo prostorije WC-a, a nakon toga je u unutrašnjosti lokala podesnim alatom nasilno otvorio jukebox iz kojeg je otuđio kovanice.  

Foto: Ilustracija 

U Miklavcu je 27. srpnja u vremenu od 0.10 do 11 sati nepoznati počinitelj ili više njih provalio u caffe bar vlasništvo poduzeća iz Sivice. Nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom izbacio iz ležišta prozorsko krilo prostorije WC-a, a nakon toga je u unutrašnjosti lokala podesnim alatom nasilno otvorio jukebox iz kojeg je otuđio kovanice. Nakon toga iz prostora šanka otuđio je poker automat kojega je iznio iz prostorije prethodno otključavši bočna vrata lokala. Otuđeni poker automat pronađen je u susjednom dvorištu.

Materijalna šteta cijeni se na iznos veći od 10 tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica