Istrgnuo mu novčanik iz džepa

U Macincu u Glavnoj ulici 27. srpnja oko 15.35 sati nepoznati počinitelj prišao je muškarcu rođ. 1951. godine koji se nalazio ispred ljekarne, te ga upitao da li ovaj za njega ima kakav posao. Počinitelj je u tim trenucima na drzak način oštećenom iz džepa košulje istrgnuo crveni kožni novčanik u kojem se nalazio manji novčani iznos, osobna iskaznica i bankomat kartice. 

U Macincu u Glavnoj ulici 27. srpnja oko 15.35 sati nepoznati počinitelj prišao je muškarcu rođ. 1951. godine koji se nalazio ispred ljekarne, te ga upitao da li ovaj za njega ima kakav posao. Počinitelj je u tim trenucima na drzak način oštećenom iz džepa košulje istrgnuo crveni kožni novčanik u kojem se nalazio manji novčani iznos, osobna iskaznica i bankomat kartice. Nakon toga počinitelj se biciklom udaljio u pravcu naselja Trnovec. Počinitelj bi bio muškarac starosti oko 20 godina, visok oko 180 cm, srednje građe, obučen u majicu kratkih rukava i plave traper hlače, dok je na nogama imao obuvene natikače.

Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica