Dvije provale u ugostiteljske objekte

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_kafic.jpg

U Strahonincu u Ulici Matije Gupca, 27./28. srpnja u vremenu od 23 do 6 sati, nepoznati počinitelj izvršio je provalu u kafić. Počinitelj je nasilno napinjanjem otvorio prozor kafića, te je iz skladišta lokala otuđio 11 šteka raznih cigareta.  

Foto: Ilustracija

U Strahonincu u Ulici Matije Gupca, 27./28. srpnja u vremenu od 23 do 6 sati, nepoznati počinitelj izvršio je provalu u kafić. Počinitelj je nasilno napinjanjem otvorio prozor kafića, te je iz skladišta lokala otuđio 11 šteka raznih cigareta. Materijalna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Gornjem Kuršancu u Čakovečkoj ulici, 27./28. srpnja u vremenu od 16 do 9.30 sati nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo ženske osobe rođ. 1954. godine iz Varaždina. Počinitelj je podesnim alatom nasilno otvorio ulazna vrata, a zatim je iz unutrašnjosti lokala otuđio 3 zvučnika. Također iz lokala je otuđio razni alat za suhu gradnju i jednu aku – bušilicu marke "Makita" u vlasništvu privatnog poduzeća iz Varaždina. Ukupna materijalna šteta cijeni se na desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica