U prometnim nesrećama stradali vozači osobnih automobila

Na raskrižju županijske i lokalne ceste, Otok – Hrženica, 30. srpnja oko 18.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila splitskih registracijskih oznaka, 57-godišnjak iz Podstrane, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreču tom cestom.

Na raskrižju županijske i lokalne ceste, Otok – Hrženica, 30. srpnja oko 18.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila splitskih registracijskih oznaka, 57-godišnjak iz Podstrane, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreču tom cestom. Zbog toga je došlo do udara u osobni automobil koprivničkih registracijskih oznaka, a s kojim upravljala 51-godišnja vozačica iz Donjeg Kraljevca, a čije vozilo je uslijed udara sišlo vam kolnika i udarilo u drvo. U Općoj bolnici u Varaždinu vozačici osobnog automobila pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju. Protiv 57-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Donjem Vidovcu, u Glavnoj ulici, 30. srpnja oko 1.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 22-godišnjak iz Donjeg Vidovca, pod utjecajem alkohola u količini od 1,58 g/kg, brzinu vozila nije prilagodio stanju i osobinama ceste. Zbog toga je u zanošenju vozilom sišao van kolnika i udario u betonsko-metalnu ogradu kuće. U Županijskoj bolnici Čakovec vozaču je pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju. O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica