Teške krađe u Čakovcu i Vratišincu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_prozor2.jpg

U Čakovcu, u Teniskom parku, u razdoblju od 30. srpnja do 1. kolovoza, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor na tenis klubu te ušao u unutrašnjost odakle je otuđio domaći novac i kavu.

Foto: Ilustracija

U Čakovcu, u Teniskom parku, u razdoblju od 30. srpnja do 1. kolovoza, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor na tenis klubu te ušao u unutrašnjost odakle je otuđio domaći novac i kavu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.          

U Vratišincu, u ulici Marof, 1. kolovoza od ponoći do 9 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat privatnog poduzeća, tako da je nasilno otvorio vrata objekta, a zatim iz unutrašnjosti otuđio alkoholna i bezalkoholna pića. Potom je nasilno iz aparata za igru otuđio kutiju sa kovanim novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.  



Stranica