Teške krađe u Ivanovcu i Prelogu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_krov.jpg

U Ivanovcu, u Ulici Prelogi, 2./3. kolovoza od 23 do 10 sati, nepoznati počinitelj je provalio u ribički dom, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio ladicu registar kase sa domaćim novcem.  

Foto: Ilustracija

U Ivanovcu, u Ulici Prelogi, 2./3. kolovoza od 23 do 10 sati, nepoznati počinitelj je provalio u ribički dom, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio ladicu registar kase sa domaćim novcem. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.  

U Prelogu, u Ulici Kralja Zvonimira, u razdoblju od 31. srpnja do 3. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u objekat privatnog poduzeća tako da je na krovu odmaknuo crijep i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio udarnu bušilicu, te bakrena koljena za vodovodnu instalaciju. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica