Dvije teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/porvaljena_vrata_10mj.jpg

Na obali jezera u Gornjem Kuršancu, u vremenskom razdoblju od 7. do 8 kolovoza, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz vikend kuće vlasništvo 48-godišnjakinje. Počinitelj je tjelesnom snagom razbio dio ulaznih vratiju i ušao u unutrašnjost, odakle je otuđio devet ribičkih štapova, kutiju sa priborom za ribolov i akumulator.  

 Foto: Ilustracija

Na obali jezera u Gornjem Kuršancu, u vremenskom razdoblju od 7. do 8. kolovoza, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz vikend kuće vlasništvo 48-godišnjakinje. Počinitelj je tjelesnom snagom razbio dio ulaznih vratiju i ušao u unutrašnjost, odakle je otuđio devet ribičkih štapova, kutiju sa priborom za ribolov i akumulator.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U Trnovcu, u vremenskom razdoblju od 29. srpnja do 7. kolovoza, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom nasilno otvorio slabo osigurana vrata napuštene radionice vlasništvo 46-godišnjakinje, ušao u unutrašnjost gdje je sa plafona potrgao i otuđio električne kablove.

Materijalna šteta  procjenjuje se na tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica