Dvije teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provalnik.jpg

U Paragu, 24. kolovoza oko 12.30 sati, nepoznati počinitelj došao je do 71-godišnjeg muškarca iz Gornje Dubrave kojom prilikom mu je potrgao džep košulje u kojem su se nalazili novci. Nakon što su novci pali na tlo, nepoznati počinitelj je otuđio jednu novčanicu od 500 i jednu novčanicu od 200 kuna, a zatim se trčeći udaljio u pravcu naselja Parag. Materijalna šteta procjenjuje se na par stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.  

Foto: Ilustracija

U Paragu, 24. kolovoza oko 12.30 sati, nepoznati počinitelj došao je do 71-godišnjeg muškarca iz Gornje Dubrave kojom prilikom mu je potrgao džep košulje u kojem su se nalazili novci. Nakon što su novci pali na tlo, nepoznati počinitelj je otuđio jednu novčanicu od 500 i jednu novčanicu od 200 kuna, a zatim se trčeći udaljio u pravcu naselja Parag.

Materijalna šteta procjenjuje se na par stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U Sivici, u Mirogojskoj ulici, tijekom noći 24. kolovoza, nepoznati počinitelj podesnim predmetom nasilno je otvorio ulazna vrata kavane, vlasništvo 45-godišnjeg muškarca, ušao u unutrašnjost, gdje je iz registar kase otuđio domaći novac a iz prostora šanka i skladišta razne vrste cigareta.

Nakon toga istim predmetom nasilno je otvorio aparat juke box vlasništvo poduzeća iz Šenkovca, te aparat za klađenje vlasništvo poduzeća iz Dugopolja, iz kojih je otuđio domaći novac u raznim apoenima.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica