Razbojništvo u u kladionici

U Čakovcu, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, izvršeno je razbojništvo iz kladionice «PSK» koja se nalazi u sklopu objekta «Japa» u Čakovcu, 26. svibnja, u 2.48 sati, u Čakovcu, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, izvršeno je razbojništvo iz kladionice «PSK» koja se nalazi u sklopu objekta «Japa» u Čakovcu.

U Čakovcu, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, izvršeno je razbojništvo iz kladionice «PSK» koja se nalazi u sklopu objekta «Japa» u Čakovcu,  26. svibnja, u 2.48 sati, u Čakovcu, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, izvršeno je razbojništvo iz kladionice «PSK» koja se nalazi u sklopu objekta «Japa» u Čakovcu.
Dvojica maskiranih muškaraca prišli su dvojici uposlenika «PSK» rođenim 1984. i 1969. godine koji su zatvarali objekat, te je jedan od počinitelja uz prijetnju oružjem, puškom, prisilio uposlenike da se vrate u objekat i isključe alarm. Nakon toga jadan od počinitelja prisilio je jednog od uposlenika da legne na tlo, te mu je vezao ruke, dok je drugi počinitelj uz prijetnju oružjem prisilio drugog uposlenika da otključa sef iz kojeg je potom otuđio domaći novac i jednu prijenosnu metalnu kasu. Nakon toga nepoznati su se počinitelji udaljili u nepoznatom smjeru.
Prema opisu oštećenih počinitelji bi bili muška osoba visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, obučen u tamnu odjeću sa kapom šiltericom na glavi, koji je preko lica imao povez. Drugi počinitelj je visine oko 160 cm, srednje tjelesne građe, obučen u tamnu odjeću, a preko glave je imao navučenu potkapu sa prorezom za oči, te je bio naoružan puškom.
Materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima se intenzivno traga, a djelatnici PU međimurske umoljavaju građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o mogućim počiniteljima, to dojave u najbližu Policijsku postaju ili na broj «92».


Stranica