Zlouporaba opojnih droga

U Čakovcu, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, u hotelu "Park", 24. svibnja 2009. godine, u 21.25 sati, u hotelu "Park", policijski službenici su postupali spram ženske osobe rođene 1961. godine, državljanke Republike Slovenije, sa prebivalištem u Mariboru, te je tom prilikom primijećeno da ista u novčaniku ima bijeli papirnati smotuljak koji je ista izvadila i dragovoljno predala službenicima policije. Smotuljak je bio ispunjen sadržajem bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu amfetamin tzv. "speed".

U Čakovcu, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, u hotelu "Park",  24. svibnja 2009. godine, u 21.25 sati,  u hotelu "Park", policijski službenici su postupali spram ženske osobe rođene 1961. godine, državljanke Republike Slovenije, sa prebivalištem u Mariboru, te je tom prilikom primijećeno da ista u novčaniku ima bijeli papirnati smotuljak koji je ista izvadila i dragovoljno predala službenicima policije. Smotuljak je bio ispunjen sadržajem bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu amfetamin tzv. "speed".
Izvršenim vaganjem utvrđena je težina od 0,4 grama, dok je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na prisutnost opojne droge "amfetamin".
Praškasta materija je uz izdavanje Potvrde o privremenom oduzimanju predmeta oduzeta te će biti dostavljena u CZFI "Ivan Vučetić u Zagrebu, a protiv ženske osobe rođene 1961. godine slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu, te optužni prijedlog Prekršajnom sudu Čakovec.


Stranica