Prometne nesreće s povrijeđenim osobama

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/prometna_biciklist.jpg

Dana 15. svibnja, oko 21.30 sati na raskrižju Glavne ulice, ulice Marof i Športske ulice u Palovcu dogodila se prometna nesreća gdje je vozač osobnog automobila reg. oznake ČK 692 CC rođ. 1989. godine iz Sudovčine...

Dana 15. svibnja, oko 21.30 sati na raskrižju Glavne ulice, ulice Marof i Športske ulice u Palovcu dogodila se prometna nesreća gdje je vozač osobnog automobila reg. oznake ČK 692 CC rođ. 1989. godine iz Sudovčine, krečući se kolnikom ulice Marof dolaskom do raskrižja s kolnikom Glavne ulice koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska ušao u raskrižje, zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio sva vozila koje se kreću tom cestom zbog čega je prednjim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio osobnog automobila reg. oznake ČK 227 CL s kojim je kolnikom Glavne ulice upravljalo vozačica rođ. 1945. godine iz Ivanovca. Uslijed siline udara osobni automobil reg. oznake ČK 227 CL je odbačen u desno, djelomično izvan kolnika Športske ulice gdje je prednjim dijelom udario u istočni zid zgrade Društvenog doma. U prometnoj nesreći vozačica osobnog automobila reg. ČK 227 CL, kao i putnica u istom rođ. 1951. godine iz Ljubljane su zadobile teške tjelesne ozljede, dok je druga putnica zadobila lake tjelesne ozljede.

Dana 17. svibnja,  oko 17.30 sati na županijskog cesti između naselja Šenkovac i Brezje dogodila se prometna nesreća gdje je vozač osobnog automobila reg. oznake ČK 105 EG rođ. 1981. godine iz Slakovca brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste, zbog čega je u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom i u zanošenju sišao vozilom na desnu cestovnu bankinu, a zatim prešao na prometnu traku namjenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je u desni bočni dio njegova vozila udario prednjim dijelom osobni automobil reg. oznake ČK 283 ES, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođ. 1956. godine iz Strahoninca. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila reg. oznake ČK 105 EG, kao i putnik iz istog rođ. 1980. godine iz Kotoribe, te putnica iz osobnog automobila reg. oznake ČK 283 ES, rođ. 1956. godine iz Strahoninca su zadobili teške tjelesne ozljede.


Stranica