Prometna nesreća sa poginulom osobom u Prekopi

Slika vijesti/fotke uz vijesti/web-IMG_7227.jpg

Na županijskoj cesti u mjestu Prekopi, 14. lipnja, oko 8 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 657-EN, rođen 1987. godine iz Bukovca, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1,86 g/kg, nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika, zbog čega je u lijevom zavoju automobilom sišao van kolnika u desno gdje je prednjim dijelom vozila udario u rastuće drvo.

Na županijskoj cesti u mjestu Prekopi, 14. lipnja, oko 8 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 657-EN, rođen 1987. godine iz Bukovca, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1,86 g/kg, nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika, zbog čega je u lijevom zavoju automobilom sišao van kolnika u desno gdje je prednjim dijelom vozila udario u rastuće drvo.
Putnik iz osobnog automobila rođen 1953. godine iz Zaveščaka na mjestu događaja smrtno je stradao.
Vozač osobnog automobila je vozilom Hitne medicinske pomoći prevežen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je kod istog utvrđena laka tjelesna ozljeda pa je zadržan na promatranju.
Tijelo preminulog putnika preveženo je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu gdje je od strane istražnog suca za dan 15. lipnja 2009. godine naložena obdukcija.
U vremenu od 8.50 do 11 sati, županijska cesta u mjestu Prekopi bila je zatvorena, a promet se odvijao obilazno bez zastoja.
Protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica