Četiri teške krađe za vikend

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/kradja.jpg

U polju zvanom «Kuršanski lug» u blizini Gornjeg Kuršanca , 14./15. lipnja, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz vikend kuće vlasništvo muške osobe rođ. 1966. godine iz Varaždina. Tešku krađu pokušao je izvršiti na način da je upotrebom podesnog alata otvorio ulazna vrata vikend kuće i spremišta, te ušao u unutrašnjost odakle nije ništa otuđio.

U polju zvanom «Kuršanski lug» u blizini Gornjeg Kuršanca ,  14./15. lipnja, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz vikend kuće vlasništvo muške osobe rođ. 1966. godine iz Varaždina. Tešku krađu pokušao je izvršiti na način da je upotrebom podesnog alata otvorio ulazna vrata vikend kuće i spremišta, te ušao u unutrašnjost odakle nije ništa otuđio.

U Čakovečkoj ulici u Podturnu,  15.lipnja godine, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz prostorija NK «Podturen», na način da se popeo na krov objekta gdje je tjelesnom snagom razbio salonitnu krovnu ploču, kroz načinjeni otvor ušao u unutrašnjost objekta, međutim iz istog nije ništa otuđio.
 
U vremenu od 13. do 15. lipnja  u Ulici I. Svetomartinskog u Kotoribi, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz obiteljske kuće i štaglja vlasništvo ženske osobe rođ. 1930. godine iz Kotoribe. Tešku krađu izvršio je na način da je uporabom tjelesne snage otvorio ulazna vrata kuće i ušao u unutrašnjost gdje je ispreturao stvari. Nakon toga je uporabom tjelesne snage razbio staklo na prozoru štaglja i ušao u unutrašnjost istog gdje je također ispreturao stvari.
Materijalna šteta utvrdit će se naknadno po povratku vlasnice kuće iz inozemstva.
 
S 14.  na 15.  lipnja  u Glavnoj ulici u Sivici nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz dvorišne ljetne kuhinje vlasništvo muške osobe rođ. 1937. godine iz Sivice. Tešku krađu izvršio je na način da je tlakovcem razbio staklo na prozoru ljetne kuhinje, kroz načinjeni otvor ušao u unutrašnjost odakle je iz hladnjaka otuđio pečenu patku.

Protiv nepoznatih počinitelja teških krađa slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom ODO-u u Čakovcu.


Stranica