Teške krađe u Čakovcu i Murskom Središću

U Ulici dr. Vlatka Mačeka u Čakovcu, 18. lipnja nepoznati počinitelj je upotrebom podesnog alata razbio cilindričnu bravu na ulaznim vratima stana vlasništvo muške osobe rođ. 1979. godine iz Čakovca, ušao u unutrašnjost stana odakle je otuđio prijenosno računalo, mobilni telefon, šteku cigareta, razni zlatni nakit i manji iznos stranog papirnog novca.

U Ulici dr. Vlatka Mačeka u Čakovcu, 18. lipnja nepoznati počinitelj je upotrebom podesnog alata razbio cilindričnu bravu na ulaznim vratima stana vlasništvo muške osobe rođ. 1979. godine iz Čakovca, ušao u unutrašnjost stana odakle je otuđio prijenosno računalo, mobilni telefon, šteku cigareta, razni zlatni nakit i manji iznos stranog papirnog novca. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 20 tisuća kuna.
 Protiv nepoznatih počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
Ženska osoba rođena 1939. godine sa prebivalištem u Kolodvorskoj ulici u Murskom Središću, 15. lipnja, oko 17.15 sati po povratku iz vrta u kuću i nakon otključavanja ulaznih vratiju, u hodniku kuće zatekla je mušku osobu rođ. 1981. godine iz Murskog Središća koja se u kući nalazila neovlašteno i u pokušaju teške krađe, međutim iz iste nije ništa otuđila.
Protiv muške osobe rođ. 1981. godine iz Murskog Središća podnosi se kaznena prijava ODO-u u Čakovcu zbog počinjenja kaznenog djela pokušaj teške krađe.


Stranica