Teške krađe u Čakovcu, Nedelišću i Kotoribi

U Grobljanskoj ulici u Nedelišću, 24. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz osobnog vozila marke "Toyota Corola" reg. oznake ČK 378-CU vlasništvo ženske osobe rođ. 1952. godine iz Strahoninca. Tešku krađu izvršio je na način da je razbio staklo na vozačevim vratima vozila te je iz vozila otuđio žensku torbicu u kojoj su se nalazile naočale, novčanik i mobitel. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 3 500 kuna.

U Grobljanskoj ulici u Nedelišću,  24. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz osobnog vozila marke "Toyota Corola" reg. oznake ČK 378-CU vlasništvo ženske osobe rođ. 1952. godine iz Strahoninca. Tešku krađu izvršio je na način da je razbio staklo na vozačevim vratima vozila te je iz vozila otuđio žensku torbicu u kojoj su se nalazile naočale, novčanik i mobitel. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 3 500 kuna.
 
U Mihovljanskoj ulici u Čakovcu na parkiralištu gradskog groblja, 24. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz osobnog vozila marke "Toyota Yaris" reg. oznake ČK 1008-AA vlasništvo ženske osobe rođ. 1976. godine iz Preloga. Tešku krađu izvršio je na način da je uporabom tjelesne snage razbio staklo na suvozačevim vratima vozila, te je provlačenjem ruke kroz nastali otvor otuđio žensku torbicu. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 2 tisuće kuna.

U Mihovljanskoj ulici u Čakovcu na parkiralištu gradskog groblja ,  25. lipnja , nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz osobnog vozila marke "VW Polo" reg. oznake ČK 392-CI vlasništvo ženske osobe rođ. 1933. godine iz Čakovca. Tešku krađu izvršio je na način da je uporabom tjelesne snage razbio bočno lijevo staklo na vratima vozila te je kroz načinjeni otvor otuđio   žensku torbicu u kojoj se nalazila razna dokumentacija i mobitel. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 500 kuna.
 
U Ulici Kralja Tomislava u Čakovcu,  23./24. lipnja, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz trgovine poduzeća "METSS". Tešku krađu pokušao je izvršiti na način da je upotrebom podesnog alata nasilno otvorio stražnja vrata skladišta, ušao u unutrašnjost, ali iz istog nije ništa otuđio. Materijalna šteta nastala oštećenjem cijeni se na iznos od oko 400 kuna.
U Kolodvorskoj ulici u Kotoribi, 25. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz podrumskih prostorija zgrade "Hrvatskih željeznica". Tešku krađu izvršio je na način da je kroz neosigurani otvor ušao u podrumske prostorije, zatim nasilno otvorio vrata na prostorijama koje služe za odmor željezničkog osoblja, ali iz istih nije ništa otuđio. Materijalna šteta nastala oštećenjem cijeni se na iznos od oko 300 kuna.
 
U vremenu od 11. do 24. lipnja, u Kalničkoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz stana vlasništvo muške osobe rođ. 1968. godine iz Čakovca. Tešku krađu izvršio je tako što je na, zasada neutvrđeni način, ušao u unutrašnjost stana odakle je otuđio veći iznos kovanog novca i zlatni nakit. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 30 tisuća  kuna.
 
U Čakovečkoj ulici u Nedelišću,   24./25. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz prostorija poduzeća "Laverna"  iz Nedelišća. Tešku krađu izvršio je na način da je uporabom tjelesne snage nasilno otvorio prozor na ugostiteljskom objektu navedenog poduzeća, ušao u unutrašnjost odakle je otuđio 300  kuna. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 500 kuna.
 
Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica