Teške krađe tijekom vikenda

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/kradja.jpg

U šumi zvanoj "Čep" kraj Nedelišća, 26. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu, na način da je upotrebom podesnog alata razbio prozorsko staklo na ulaznim vratima vikendice vlasništvo muške osobe rođ. 1944. godine iz Strahoninca, te ušao u unutrašnjost odakle je otuđio radio- kasetofon i dalekozor. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 500 kuna.

U šumi zvanoj "Čep" kraj Nedelišća,  26. lipnja,  nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu, na način da je upotrebom podesnog alata razbio prozorsko staklo na ulaznim vratima vikendice vlasništvo muške osobe rođ. 1944. godine iz Strahoninca, te ušao u unutrašnjost odakle je otuđio radio- kasetofon i dalekozor.  Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 500 kuna.
 
U Glavnoj ulici u Svetoj Mariji od 24. do 26. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz skladišta u sklopu mrtvačnice. Kazneno djelo izvršio je na način da je otvorio prozor otvoren na ovjes, ušao u unutrašnjost skladišta odakle je otuđio motorni trimer i motorne škare.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 7 tisuća kuna.
 
U Ulici Tome Bratkovića u Čakovcu, 26./27. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kancelarije poduzeća "Panex" d.d. Čakovec. Kazneno djelo izvršio je tako što se popeo na nadstrešnicu zgrade objekta gdje je napinjanjem otvorio prozor, ušao u kancelarije odakle je otuđio prijenosno računalo.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 3 tisuće kuna.
 
U industrijskoj zoni u Pribislavcu 27./28. lipnja, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kruga poduzeća "Meglić transporti" iz Pribislavca. Tešku krađu izvršio je na način da je upotrebom podesnog alata izrezao žičanu ogradu ograđenog parkirališta, ušao u krug parkirališta, gdje je sa kamiona vlasništvo poduzeća "Okreša"  d.o.o. iz Pribislavca demontirao i odnio kablove za struju i kabel za "ABS".
Materijalna šteta cijeni se na 2 tisuće kuna.
 
Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica